Lancering: niet zomaar een merk menstruatie ondergoed

Lancering: niet zomaar een merk menstruatie ondergoed

MyFleury® menstruatie ondergoed is helemaal nieuw en anders dan al het andere ondergoed wat er is. Wat maakt MyFleury® zo speciaal?

Het is ondergoed dat niet alleen comfortabel en vrouwelijk is maar ook functioneel én duurzaam. De stof is zacht en super stretchy, wat fijn aansluit om je lichaam. De pasvorm is vrouwelijk, mooi afkledend en heeft hele dunne randjes zodat het niet zichtbaar is onder kleding.

In het kruisgedeelte bevinden zich ultradunne absorberende laagjes van eco-vriendelijk materiaal. Dit is de door MyFleury® zelf ontwikkelde Ecotechnologie. Ongewenst vochtverlies, wat het ook is, wordt snel geabsorbeerd en opgesloten in het middelste laagje. Ook ongewenste geurtjes worden opgesloten. Het toplaagje wordt supersnel weer droog en ademt, waardoor het prettig en fris aanvoelt. Dag 'luiergevoel', de nare geur van maandverband en de onzekerheid van doorlekken. Hallo vrouwelijkheid en alle dingen waar je liever mee bezig bent in je leven.

En ondertussen… red je de wereld van onnodig veel afval. Je draagt MyFleury® ondergoed namelijk gedurende de (hele) dag/nacht, spoelt het uit met koud water en wast het daarna gewoon op 30-40 graden schoon met de rest van je was. Zero waste dus. En veel goedkoper. Je hoeft geen inlegkruisjes, maandverband, tampons of andere single use-producten meer te kopen en weg te gooien.

Omdat MyFleury® nog een stap verder wil gaan om te helpen om het grote afvalprobleem dat we nu al hebben op te lossen zijn alle broekjes gemaakt van volledig gerecyclede en biologisch afbreekbare materialen. Zo is voor de buitenstof gekozen voor het duurzame Repreve® een hoogwaardige en duurzame stof gemaakt van gerecyclede plastic flessen afkomstig van stranden en oceanen. De high-tech absorberende laagjes zijn van natuurlijk en van biologisch afbreekbaar materiaal. MyFleury® is vegan natuurlijk, want we houden niet alleen van mensen maar ook heel veel van dieren.

En omdat MyFleury® de missie heeft om bereikbaar te zijn voor veel vrouwen krijg je topkwaliteit voor een super betaalbare prijs: als je 3 broekjes in een voordeelpakketje koopt heb je je investering al binnen een half jaar terugverdiend. De rest is winst voor jou en voor het milieu want jouw MyFleury® broekjes blijven jaren mooi en functioneel, was na was.

Word je hier zo enthousiast van dat je MyFleury® wilt proberen? Tijdens de introductieperiode test je extra voordeling voor de introductieprijs en door de gratis verzendkosten, ook als je er maar één bestelt. Heb je deze getest en ben je om voor een volle set? Dan bestel je extra voordelig als je er meer tegelijkertijd koopt: bij 2 stuks krijg je 10% korting en vanaf 3 stuks zelfs 15%. Jouw periode zal nooit meer hetzelfde zijn.

Wish you a #happyperiod

 

 

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

Blogpost

Geef je klanten een overzicht van je blogpost