Over MyFleury® menstruatie ondergoed

Fleurie met MyFleury ondergoed

MyFleury® is een cruelty-free merk menstruatie ondergoed. Onze missie? Om goed te doen. Om een positieve impact te hebben, zowel op het leven van mensen als op het milieu.

Van idee naar startup

Hi, wat fijn dat je hier bent om iets meer te lezen over MyFleury®. Het zit zo. Toen ik, Fleurie, 2 jaar geleden voor de eerste keer hoorde van menstruatie ondergoed was ik meteen enthousiast. Ik dacht dat bespaart enorm veel afval en als het nog werkt ook dan is het fantastisch!! Ik kocht meteen een product online en ging het testen... ik vond het kruis best nog wel dik maar oké, als het nodig was.. Maar toen lekte ik ook nog door op de randen. En dat alles voor best een pittige prijs. Kortom ik was niet bepaald tevreden. Maar het idee bleef goed. En een missie was geboren: ik wilde van dit goede idee echt een kwalitatief goed product maken voor een goede prijs. En duurzaam in alle opzichten, niet alleen in gebruik maar ook in materialen. Daarmee werd de Nederlandse startup MyFleury® geboren, gewoon in Amsterdam.

Hier staan we nu 

Nu... 2 jaar later is het gelukt en is MyFleury® er voor jou. De beste kwaliteit en meest betaalbare menstruatie ondergoed wat er te krijgen is op dit moment. Ik sta zelf garant voor de kwaliteit. Daarom staat mijn naam er ook letterlijk op. 

 

Hoe kan het dat je de beste kwaliteit krijgt voor een lage prijs?

Ten eerste door samen te werken met de beste partners. Ons team bestaat uit mensen met jarenlange expertise in het maken van ondergoed. We werken met leveranciers die de nieuwste technologieën gebruiken om duurzame stoffen te ontwikkelen. Zo hebben we samen de exclusieve MyFleury® Eco-tech ontwikkeld: ultradunne super absorberende laagjes. 

 

Ten tweede doordat ons team NOOIT genoegen neem met minder dan het beste. Het beste product, zonder in te leveren op comfort, functionaliteit of  duurzaamheid. Bij elke keuze die we hebben gemaakt is er gekozen voor de beste, duurzaamste kwaliteit. Wij doen ons werk goed zodat jij je beschermd, gezond en vrouwelijk kunt blijven tijdens je periode. 

 

Ten derde door zelfstandig te zijn en de productielijnen kort te houden. Hierdoor kunnen we onze prijzen laag houden. Wij vinden dat dit product bereikbaar en dus betaalbaar moet zijn voor een grote groep mensen. Anders schiet het natuurlijk niet op met onze missie om een positieve impact te hebben op zowel het milieu als op het leven van veel vrouwen en meisjes.  

 

Dromen van de toekomst 

Het bereiken van maximaal comfort en duurzaamheid is natuurlijk nooit klaar.  We houden van feedback, daarom horen we graag van jou wat je van onze producten vindt en wat jij belangrijk vindt. Wij blijven werken aan verbetering. Qua product maar ook qua duurzaamheid: onze ultieme droom is om op termijn helemaal CO2 neutraal en circulair te worden!

Doe je mee?

Wij willen jou graag overtuigen hoe belangrijk het is om menstruatie ondergoed te gaan gebruiken. Daarom kun je MyFleury® zonder verzendkosten bestellen, zo kun je voordelig gaan testen. 

Wish you a happy period!

X

Team MyFleury®

Wij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 9.00u-18.00u via de chatfunctie op de website, onderstaand contactformulier en via email op info@myfleury.com 

We proberen zo snel mogelijk antwoord te geven op je vragen. We streven ernaar via app binnen 2 uur te antwoorden, via mail is dit binnen 24 uur.

Contactformulier