Veel gestelde vragen over menstruatie ondergoed

Waarom is MyFleury® menstruatie ondergoed goedkoper dan alle andere merken? Ondanks de hogere kwaliteit?

Dit komt omdat MyFleury® een idealistische missie heeft, namelijk een positieve impact maken. Zo wil MyFleury® eraan bijdragen dat....

 • ... meer meisjes en vrouwen zich fijner voelen, elke dag van de maand
 • ... je op een gezondere manier kunt menstrueren, zonder chemische stoffen in of aan je lijf
 • ... menstruatie armoede wordt bestreden door een duurzaam product te gebruiken en zo te besparen op wegwerpproducten
 •  ... afval wordt gerecycled en er geen plastic meer in onze oceanen terechtkomt 

Is menstruatie ondergoed geschikt voor iedereen?

Oké het is even wennen. De eerste keer dat je menstruatie ondergoed gebruikt ben je bezorgd of je broekje het wel houdt. De beste manier om je veilig te voelen is door het in een vertrouwde omgeving te testen. Bijvoorbeeld als je thuis bent of tijdens de nacht. Dan hoef jij niet te stressen en merk je al snel wat je zelf prettig vindt, om je tampons en cup volledig te vervangen of het als extra zekerheid erbij te gebruiken op de zware dagen.

Ook is het even vreemd als je naar het toilet gaat en je hebt niets om weg te gooien. Maar nee, geen afval van jou, in plaats daarvan trek jij je broekje gewoon weer op. Omdat de vloeistof snel naar de absorberende middelste laag wordt getrokken voelt de speciaal geweven toplaag al snel weer droog aan. Je voelt je fris en kunt weer verder met je dag.

Kortom: het antwoord op deze vraag is ja, het is voor iedereen geschikt omdat het zo dun is dat het voelt als gewoon ondergoed, maar ondertussen wel super goed vloeistoffen absorbeert. Hoe je het wilt gebruiken, rondom en tijdens je menstruatie dat ga je zelf ervaren, net zoals je dat hebt geleerd met alle producten die je nu gebruikt.

Zijn er maar drie modellen menstruatie slips beschikbaar?

Ja dat klopt. MyFleury® is een Nederlandse startup, die samenwerkt met de beste leveranciers, met tientallen jaren ervaring. We nemen geen genoegen met een lagere kwaliteit dan de beste, gecertificeerde eco-vriendelijke materialen en de meest comfortabele pasvorm.

De absorberende techniek is door MyFleury® doorontwikkeld en geperfectioneerd, waardoor deze ultradun en sneldrogend is. 

De collectie lanceert met drie modellen: de Bikini, de Classic en de High Waist, allemaal in de meest favoriete kleur, namelijk zwart, in 6 maten.

Als blijkt dat jij en andere meisjes en vrouwen MyFleury® menstruatie ondergoed waarderen en aanbevelen dan zullen er snel nieuwe MyFleury® kleuren of modellen volgen.

Laat jij ons weten wat jouw ervaring is? Dat mag via de reviews, maar ook via mail aan info@myfleury.com. We vinden het ook heel leuk als je het deelt via socials, dan plaatsen we het op ons kanaal zodat anderen het ook kunnen zien!

Is MyFleury® menstruatie ondergoed gezond om te gebruiken voor je menstruatie?

Ja, door MyFleury® te gebruiken kunnen afvalstoffen veilig je lichaam verlaten. Wissel je ondergoed na 8-12 uur, spoel het uit en was het op 30-40 graden, dan blijf je gezond en beschermd.

Aan de eco-vriendelijke, absorberende laagjes in MyFleury® menstruatie ondergoed zijn geen zilverionen en/of andere (omstreden) biociden toegevoegd.

Als je geen tampons gebruikt loop je geen risico om het levensgevaarlijke TSS (Toxic Shock Syndrome) op te lopen, ook wel de tamponziekte genoemd. Voor meer info daarover zie gezondheidsplein.nl.

Wat maakt MyFleury® menstruatie ondergoed zo eco-vriendelijk?

 • Door MyFleury® te gebruiken bespaar je op het gebruik van wegwerpproducten
 • MyFleury® is gemaakt van Repreve®, 's werelds best geteste, gecertificeerde, gerecyclede stof die wordt gemaakt uit oude plastic flessen.
 • De unieke Eco-technologie van MyFleury® bestaat uit meerdere ultradunne laagjes van biologisch afbreekbare stoffen die heel veel vocht kunnen absorberen. De toplaag voelt snel weer droog aan waardoor jij je fris blijft voelen.
 • We houden van dieren. Daarom is MyFleury® vegan, wat wil zeggen dat er geen dieren of dierlijke producten worden gebruikt bij de productie of in de producten van MyFleury®.

Als een MyFleury® menstruatieslip me niet bevalt, kan ik deze dan terugsturen?

We willen natuurlijk graag dat je MyFleury® menstruatie ondergoed gaat proberen en dat je ervan gaat houden. Sterker nog: we weten zeker dat dit gaat gebeuren! Mocht er toch iets aan de hand zijn waardoor je je aankoop niet meer wilt dan gelden onderstaande retourvoorwaarden:

Menstruatie onderbroeken

Menstruatie onderbroeken

Welkom bij MyFleury®, hier ben je op de juiste plaats voor het vinden van super absorberend ondergoed van dun, duurzaam en comfortabel materiaal. Dankzij ons ondergoed voorkom je ongewenste situaties zoals vlekken en doorlekken tijdens je menstruatie én bespaar je op maandelijkse kosten aan wegwerpproducten zoals maandverband en tampons. Je menstruatie periode verloopt een stuk zorgelozer! 

Bij MyFleury® sta jij centraal. Dankzij onze hoogwaardige producten voel jij je mooi, comfortabel en prettig in je lichaam. Want dat verdient iedereen. 

Ontdek MyFleury® speciale onderbroeken voor menstruatie

MyFleury® is ontstaan uit liefde voor de vrouw. Dankzij ons menstruatie ondergoed zorgen wij ervoor dat meisjes, vrouwen en andere mensen die menstrueren zich comfortabel en prettig in hun vel voelen tijdens de menstruatie periode. Onze producten zijn met zorg en passie ontworpen en zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit. De onderbroek is flinterdun maar beschermt je tegen de vervelende gevolgen van bloedverlies, licht urineverlies en afscheiding. Voorbij is de stress van doorlekken.

MyFleury® is lief voor het vrouwelijk lichaam. Het comfortabele ondergoed is na het uitspoelen en wassen gewoon weer te gebruiken waardoor je bespaart op de maandelijkse kosten voor maandverband of tampons. Daarmee draag je ook een steentje bij aan een betere planeet.

Duurzame kwaliteit

Het is onze missie om een positieve impact te hebben op de wereld en tegelijkertijd bij te dragen aan jouw geluk. Het menstruatie ondergoed is gemaakt van milieuvriendelijke en gerecyclede stoffen. MyFleury® broekjes zijn mooi, comfortabel, herbruikbaar en functioneel. 

Ervaar zelf wat de voordelen van ons menstruatie ondergoed zijn. Zo kom je erachter dat, dankzij deze menstruatie onderbroek, ongesteld zijn geen probleem meer is. En dat je dankzij ons menstruatie ondergoed bijdraagt aan een betere planeet.

De voordelen van een ongesteldheid onderbroek

 • Absorbeert vocht en de geurtjes;
 • Ultradun en comfortabel materiaal;
 • Dag en nacht hygiënisch en beschermd;
 • Eco-vriendelijk gerecycled materiaal;
 • Hoogwaardige kwaliteit voor een eerlijke prijs