Veel gestelde vragen over menstruatie ondergoed

Waarom is MyFleury¬ģ menstruatie ondergoed goedkoper dan alle andere merken? Ondanks de hogere kwaliteit?

Dit komt omdat MyFleury¬ģ¬†een idealistische missie heeft, namelijk een positieve impact maken. Zo wil¬†MyFleury¬ģ¬†eraan bijdragen dat....

  • ... meer meisjes en vrouwen¬†zich fijner voelen, elke dag van de maand
  • ... je op een gezondere manier kunt menstrueren, zonder¬†chemische stoffen in of aan je lijf
  • ... menstruatie armoede wordt bestreden door een duurzaam product te¬†gebruiken¬†en zo te besparen op wegwerpproducten
  • ¬†... afval wordt gerecycled en er¬†geen plastic¬†meer in onze oceanen terechtkomt¬†

Is menstruatie ondergoed geschikt voor iedereen?

Oké het is even wennen. De eerste keer dat je menstruatie ondergoed gebruikt ben je bezorgd of je broekje het wel houdt. De beste manier om je veilig te voelen is door het in een vertrouwde omgeving te testen. Bijvoorbeeld als je thuis bent of tijdens de nacht. Dan hoef jij niet te stressen en merk je al snel wat je zelf prettig vindt, om je tampons en cup volledig te vervangen of het als extra zekerheid erbij te gebruiken op de zware dagen.

Ook is het even vreemd als je naar het toilet gaat en je hebt niets om weg te gooien. Maar nee, geen afval van jou, in plaats daarvan trek jij je broekje gewoon weer op. Omdat de vloeistof snel naar de absorberende middelste laag wordt getrokken voelt de speciaal geweven toplaag al snel weer droog aan. Je voelt je fris en kunt weer verder met je dag.

Kortom: het antwoord op deze vraag is ja, het is voor iedereen geschikt omdat het zo dun is dat het voelt als gewoon ondergoed, maar ondertussen wel super goed vloeistoffen absorbeert. Hoe je het wilt gebruiken, rondom en tijdens je menstruatie dat ga je zelf ervaren, net zoals je dat hebt geleerd met alle producten die je nu gebruikt.

Zijn er maar drie modellen menstruatie slips beschikbaar?

Ja dat klopt. MyFleury¬ģ is een Nederlandse startup, die samenwerkt met de beste leveranciers, met tientallen jaren ervaring.¬†We nemen geen genoegen met een lagere kwaliteit dan de beste, gecertificeerde¬†eco-vriendelijke materialen en de meest comfortabele pasvorm.

De absorberende techniek is door MyFleury¬ģ doorontwikkeld en geperfectioneerd, waardoor deze ultradun en sneldrogend is.¬†

De collectie lanceert met drie modellen: de Bikini, de Classic en de High Waist, allemaal in de meest favoriete kleur, namelijk zwart, in 6 maten.

Als blijkt dat jij en andere meisjes en vrouwen¬†MyFleury¬ģ¬†menstruatie ondergoed waarderen en aanbevelen dan zullen er snel nieuwe¬†MyFleury¬ģ kleuren of modellen volgen.

Laat jij ons weten wat jouw ervaring is? Dat mag via de reviews, maar ook via mail aan info@myfleury.com. We vinden het ook heel leuk als je het deelt via socials, dan plaatsen we het op ons kanaal zodat anderen het ook kunnen zien!

Is MyFleury¬ģ¬†menstruatie ondergoed gezond om te gebruiken voor je menstruatie?

Ja, door MyFleury¬ģ te gebruiken kunnen afvalstoffen veilig je lichaam verlaten.¬†Wissel je ondergoed na 8-12 uur, spoel het uit en was het op 30-40 graden, dan blijf je gezond en beschermd.

Aan de eco-vriendelijke, absorberende laagjes in MyFleury¬ģ menstruatie ondergoed zijn geen zilverionen en/of andere (omstreden) biociden toegevoegd.

Als je geen tampons gebruikt loop je geen risico om het levensgevaarlijke TSS (Toxic Shock Syndrome) op te lopen, ook wel de tamponziekte genoemd. Voor meer info daarover zie gezondheidsplein.nl.

Wat maakt MyFleury¬ģ menstruatie ondergoed zo eco-vriendelijk?

  • Door MyFleury¬ģ te gebruiken bespaar je op het gebruik van wegwerpproducten
  • MyFleury¬ģ is gemaakt van Repreve¬ģ, 's werelds best geteste, gecertificeerde, gerecyclede stof die wordt gemaakt uit oude plastic flessen.
  • De unieke Eco-technologie van MyFleury¬ģ bestaat uit meerdere ultradunne laagjes van biologisch afbreekbare stoffen die heel veel vocht kunnen absorberen. De toplaag voelt snel weer droog aan waardoor jij je fris blijft voelen.
  • We houden van dieren. Daarom is¬†MyFleury¬ģ vegan, wat wil zeggen dat er geen dieren of dierlijke producten worden gebruikt bij de productie of in de producten van MyFleury¬ģ.

Als een MyFleury¬ģ menstruatieslip me niet bevalt, kan ik deze dan terugsturen?

We willen natuurlijk graag dat je¬†MyFleury¬ģ menstruatie ondergoed gaat proberen en dat je ervan gaat houden. Sterker nog: we weten zeker dat dit gaat gebeuren!¬†Mocht er toch iets aan de hand zijn waardoor je je aankoop niet meer wilt dan gelden onderstaande retourvoorwaarden:

Privacy beleid

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

MyFleury menstruatie ondergoed bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

MyFleury menstruatie ondergoed gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. MyFleury gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die jouw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden.

Bij jouw eerste bezoek aan onze website hebben wij je al ge√Įnformeerd over deze cookies en hebben we je toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan.

Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen. Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Dit kun je zelf doen via de persoonlijke instellingen van jouw account. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door ons bedrijf en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen.

Wil je gebruik maken van je recht op bezwaar en/of recht op gegevensoverdraagbaarheid of heb je andere vragen/opmerkingen over de gegevensverwerking, stuur dan een gespecificeerd verzoek naar info@myfleury.com.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs bij het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. MyFleury zal zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen vier weken, op jouw verzoek reageren.

MyFleury menstruatie ondergoed wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

MyFleury menstruatie ondergoed neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice via info@myfleury.com